Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Sofraline Neusspray | 15 ml

Sofraline Neusspray | 15 ml

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 5,02

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Geneesmiddel voor de behandeling van een verkoudheid, een ontsteking van de sinussen of een ontsteking van de slijmvliezen van de neus en de keel. *

Details

Eigenschappen

Sofraline is een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij een plaatselijke symptomatische behandeling van korte duur van een verkoudheid door een ontsteking van de neusslijmvliezen (infectieuze rinitis), van een ontsteking van de sinussen (sinusitis: neusverstopping, neusvloed, jeuk en niezen) of van een ontsteking van de slijmvliezen van de neus en de keel (rinofaryngitis). Het bevat framycetine, een antibioticum (tegen microben) en nafazoline, een decongestivum (tegen toegenomen bloedstuwing, ontzwelt de slijmvliezen). Er wordt aanbevolen eerst de neus te spoelen met een zoutoplossing. Wanneer de neusverstopping aanhoudt kan dit geneesmiddel gebruikt worden.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Sofrasolone
Bekijk alle producten van Sofrasolone