Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

SpeediCath Compact Katheter Vrouwen CH10 (28580) | 30 stuks

SpeediCath Compact Katheter Vrouwen CH10 (28580) | 30 stuks

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 81,00

Jouw prijs: € 72,90

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Steriele en gebruiksklare compacte katheter voor vrouwen. *

Details

Eigenschappen

Steriele en gebruiksklare katheter voor zelfsondage/urineafname. Deze katheter is geschikt voor vrouwen en kan slechts eenmaal gebruikt worden. SpeediCath Compact biedt gebruikers een optimale veiligheid en maakt sonderen makkelijker. De compacte verpakking met 'non-touch' systeem zorgt ervoor dat de sonde hygiënisch kan worden ingebracht zonder de sonde aan te raken. De gebruiksklare sonde in steriele zoutoplossing vermindert het risico op infectie. Het unieke glijmiddel en de gladde oogjes minimaliseren het risico op microtramauta. Alle SpeediCath Compact sondes zijn 100% pvc- en ftalaatvrij.

  • Gemakkelijk in te brengen en biedt comfort en veiligheid, altijd en overal.
  • De katheter is even groot als een eenvoudige lipstick, gemakkelijk om mee te nemen en onopvallend.
  • De opening van de verpakking werd vergemakkelijkt, dus ook eenvoudiger te gebruiken door vrouwen met een verminderde handfunctie.
  • Gebruiksklaar en veilig: er hoeft geen water of gel worden toegevoegd. Dit vermindert het risico op besmetting door manipulatie. Daarnaast is de sonde gemakkelijk in te brengen zonder deze met de handen aan te raken.
  • Perfecte lengte voor de vrouwelijke urethra. De urethra meet bij vrouwen 3 tot 5 cm. Vergroot uw vrijheid met SpeediBag Compact, de compact urineopvangzak voor de SpeediCath Compact.
  • Hoewel bewezen is dat de meeste vrouwen hun blaas efficiënt kunnen ledigen met SpeediCath Compact, zijn er vrouwen die toch behoefte hebben aan een iets langere sonde. Speciaal voor hen heeft Coloplast SpeediCath Compact Plus ontwikkeld. Met 2 cm extra het perfecte alternatief voor SpeediCath Compact.

Extra informatie

Coloplast
Bekijk alle producten van Coloplast
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren