Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Strepfen Spray 8,75 mg | 15 ml

Strepfen Spray 8,75 mg | 15 ml

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 8,79

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Spray voor oromucosaal gebruik voor de symptomatische verlichting van keelpijn. *

Details

Eigenschappen

Spray voor oromucosaal gebruik voor de symptomatische verlichting van keelpijn zoals pijn, moeilijk slikken en zwelling, gedurende een korte periode.

Gebruiksaanwijzing

  • Volwassenen van 18 jaar en ouder: één dosis van 3 verstuivingen achteraan in de keel om de 3 tot 6 uur volgens behoefte, tot een maximum van 5 doses in 24 uur.
  • Gebruik dit geneesmiddel niet bij kinderen of adolescenten jonger dan 18 jaar.

Ingrediënten

  • De werkzame stof in dit middel is flurbiprofen. Eén dosis (3 verstuivingen) bevat 8,75 mg flurbiprofen, wat overeenstemt met 16,2 mg/ml flurbiprofen.
  • De andere stoffen in dit middel zijn: betadex, dinatriumfosfaatdodecahydraat, citroenzuurmonohydraat, methylparahydoxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), natriumhydroxide, muntsmaak, kersensmaak, N,2,3-trimethyl-2-isopropylbutanamide, natriumsacharine, hydroxypropylbetadex en gezuiverd water.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Reckitt Benckiser Healthcare
Bekijk alle producten van Reckitt Benckiser Healthcare