Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Stugeron | 200 tabletten

Stugeron | 200 tabletten

*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 12,58

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Geneesmiddel voor het voorkomen van reisziekte en voor het verlichten van problemen van het binnenoor en een verstoorde bloedcirculatie. *

Details

Eigenschappen

Stugeron wordt gebruikt bij de behandeling van kinderen van 6 jaar en ouder om reisziekte te voorkomen. Stugeron voorkomt reisziekte en migraine bij volwassenen. Stugeron wordt ook gebruikt bij de behandeling van volwassenen voor het verlichten van:

  • Duizeligheid en draaierigheid (vertigo) veroorzaakt door problemen van het binnenoor. Het verlicht eveneens de daarmee gepaard gaande symptomen zoals aanhoudend oorsuizen (tinnitus), snelle en onwillekeurige bewegingen van het oog, misselijkheid en braken.
  • Symptomen veroorzaakt door een verstoorde bloedcirculatie in de hersenen, zoals duizeligheid, aanhoudend oorsuizen (tinnitus), concentratie- en geheugenstoornissen, asociaal gedrag en irritatie en sommige soorten hoofdpijn.
  • Symptomen veroorzaakt door een verstoorde bloedcirculatie in armen en benen, zoals pijn in de benen bij het lopen, beenzweren, blauwverkleuring van de handen en/of voeten, koude of gevoelloze vingers en tenen en nachtelijke kuitkrampen.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden