Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Suprasorb X + PHMB Steriele Wiek 21 cm x 2 cm | 5 stuks

Suprasorb X + PHMB Steriele Wiek 21 cm x 2 cm | 5 stuks

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 57,98

Jouw prijs: € 52,18

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Antimicrobiële wiek die de wondvochtigheid regelt. *

Details

Eigenschappen

Naast de unieke eigenschappen van het Suprasorb® X Hydrobalance wondverband biedt Suprasorb® X + PHMB een veilige antimicrobiële werking voor de behandeling van kritisch gekoloniseerde en geïnfecteerde wonden en dringt door in een biofilm.

Over de werking

PHMB is met succes uitgeprobeerd en getest bij aërobe en anaërobe bacteriën, schimmels en gisten. De werking van PHMB tegen MRSA- (meticillinenresistente Staphylococcus aureus) en VRE- (vancomycine resistente enterokokken) stammen is vooral belangrijk met het oog op het snel toenemende aantal multiresistente, besmettelijke ziektekiemen.

De antimicrobiële werking van Suprasorb® X+ PHMB treedt snel op en zorgt voor doeltreffende bescherming tegen mikrobiële kolonisatie en vermenigvuldiging voor een periode van maximaal zeven dagen. Alle voordelen van het intelligente wondverband Suprasorb® X kunnen worden benut in combinatie met de extra antimikrobiële werking van PHMB.

Te gebruiken bij:

  • decubituswonden
  • ulcera van diverse oorsprong (bv. veneus, arterieel)
  • diabetisch voetsyndroom
  • tweedegraads brandwonden
  • postoperatieve wonden
  • wonden door huiddonatie en –transplantatie

Gebruiksaanwijzing

In het kader van een vochtige wondbehandeling moet Suprasorb® X of Suprasorb® X + PHMB gegarandeerd vochtig blijven door de keuze van een geschikt secondair wondverband (bv. Suprasorb® F, Suprasorb® P en Stellaline®).

Extra informatie

Lohmann & Rauscher
Bekijk alle producten van Lohmann & Rauscher
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren