Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Tegaderm Absorberend Transparant Steriel 14,2 cm x 15,8 cm | 5 stuks

Tegaderm Absorberend Transparant Steriel 14,2 cm x 15,8 cm | 5 stuks

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 43,22

Jouw prijs: € 38,90

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Steriel verband met absorberend kompres. *

Details

Eigenschappen

Tegaderm Absorbent maakt gebruik van een totaal nieuwe technologie. Het gepatenteerde, absorberende acrylkompres is ingesloten tussen een bovenlaag bestaand uit een Tegaderm film die de huid toelaat te ademen en een onderlaag bestaand uit een geperforeerde Tegaderm film die een unieke kleefstof bevat. Deze kleefstof maakt het mogelijk het verband te kleven, zelfs op een vochtige huid.

  • Transparant: dankzij de transparante toplaag kan de wonde altijd visueel gecontroleerd worden en kun je het genezingsproces volgen zonder dat het verband moet worden vervangen.
  • Efficiënte absorptie: een opmerkelijk hogere absorptiecapaciteit dan bij de meeste andere hydrocolloïdverbanden, dankzij de vernieuwende technologie op het vlak van wondmanagement.
  • Dunne, gladde hechtende rand: goede, betrouwbare kleefkracht zelfs bij veel wrijving (bijvoorbeeld Sacrum).
  • Onbeperkte draagtijd: het verband kan langer dan 7 dagen op de wonde blijven en creëert een vochtig wondmilieu voor optimale genezing.
  • Economische applicatie: met het verband bespaar je materiaalkosten en tijd.

Werking

Het exsudaat wordt geabsorbeerd via de geperforeerde transparante film die op de wonde ligt en komt terecht in het acrylaat polymeer wondkussen. Het exsudaat verdampt gedeeltelijk via de buitenste film - zo wordt een vochtig wondmilieu behouden, ideaal voor de wondheling.

Indicaties

Bij oppervlakkige en diepe wonden met licht tot matig exsudaat, zoals skin tears, beenzweren, decubituswonden, schaafwonden, eerste- en tweedegraads brandwonden, donorsites bij huidtransplantatie en postoperatieve wonden.

Extra informatie

3M
Bekijk alle producten van 3M
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren