Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Tena Slip Super Large | 28 stuks

Tena Slip Super Large | 28 stuks

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 37,19

Jouw prijs: € 29,75

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Combinatie van een verband en een broekje voor zwaar urineverlies. *

Details

Eigenschappen

Tena Slip Super is een combinatie van een verband en een broekje. Dankzij het comfortabele ontwerp, het zachte ademende buitenmateriaal en de elastische pasvorm is de bescherming optimaal in geval van urineverlies. De elastische tailleband en het ronde beenelastiek zorgen voor een perfecte pasvorm. Het zachte buitenmateriaal ademt volledig, zodat er lucht kan circuleren en de huid gezond blijft. De FeelDry-technologie voert zelfs grote hoeveelheden urine snel af naar de productkern. De urine blijft onder druk in de kern en bij de huid vandaan, zodat de huid droog blijft en het comfort toeneemt, wat zorgt voor een optimale huidconditie. De Odour Neutralizer vermindert het ontstaan van geurtjes. De absorptiecapaciteit wordt aangegeven door een kleurcodering en de maat is duidelijk op het product en de verpakking gedrukt om de herkenbaarheid te vergroten. De vochtindicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om te vervangen. Eén blik op de vochtindicator is dus voldoende.

  • Zeer comfortabel en veilig.
  • Vermindert het risico op huidirritaties.
  • Antilekrandjes voor extra zekerheid.
  • Verstelbare plakstrips voor meer comfort en een betere pasvorm.
  • Verkrijgbaar in S (heupmaten 56-85 cm), M (heupmaten 73-122 cm), L (heupmaten 92-144 cm) en XL (heupmaten 120-160 cm).

Extra informatie

Tena
Bekijk alle producten van Tena
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren