Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

TG-fix A Tubulair Vingerverband 4 m | 1 stuk

TG-fix A Tubulair Vingerverband 4 m | 1 stuk

  • medipim
  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 2,90

Jouw prijs: € 2,61

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Buisvormig netverband. *

Details

Eigenschappen

Grofmazig, zeer elastisch, buisvormig netverband voor snelle en gemakkelijke fixatie van alle soorten wondverbanden, tevens voor het aanbrengen van occlusiefolie. tg-fix vormt zich soepel en zonder plooien naar elke lichaamsvorm, het knelt niet en men voelt nauwelijks dat men het draagt. Het materiaal is laddervrij; het materiaal kan op iedere plaats worden ingeknipt zonder dat het zal uitscheuren. Voor wondinspectie en verbandwisseling is het meestal voldoende om het buisverband even op te tillen of op te rl.. Om deze reden is het ook zeer geschikt voor thuiszorg.

Materiaal

Het buisvormig geknoopte netverband is gemaakt van dunne, met polyamide bedekte rubberdraad en gerimpeld polyamide-garen; wit, vrij van optische bleekmiddelen; 71% polyamide, 29% elastodieen, bi-elastisch, kan worden gewassen en gesteriliseerd (A 121°C).

Extra informatie

Lohmann & Rauscher
Bekijk alle producten van Lohmann & Rauscher
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren