Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

TG-Grip Jersey Buisvormig G Rol 12 cm x 10 m | 1 stuk

TG-Grip Jersey Buisvormig G Rol 12 cm x 10 m | 1 stuk

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 37,16

Jouw prijs: € 33,44

Beschikbaarheid

Bestel nu, binnen enkele dagen in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Elastisch steunkousverband met drukwerking. *

Details

Eigenschappen

Buisvormig verband met duurzame elasticiteit, soepel, oefent een gelijkmatige druk uit. Zeer praktisch en handig voor fixatieverbanden met lichte compressie. Voor ondersteuning en ontlasting van ligamenten, pezen en gewrichten en voor het verbinden van grote oppervlakken (thorax).

Het verband is luchtdoorlatend, enigszins polsterend en zeer huidvriendelijk door het hoge katoengehalte. Tg-grip is gemakkelijk en zonder plooien aan te brengen, te verwijderen en opnieuw aan te brengen. Indien sterkere compressie nodig is, kunnen twee buisverbanden over elkaar worden aangelegd of kan een kleinere maat worden gekozen.

Materiaal

Naadloos geweven buis, wit, 85% katoen, 10% elastodieen (rubber), bedekt met 5% polyamidegaren, breedte-elastisch, kan worden gewassen en gesteriliseerd (ethyleen-oxide, straling).

Extra informatie

Lohmann & Rauscher
Bekijk alle producten van Lohmann & Rauscher
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren