Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Trisport Recup Shake Choco | 1,5 kg

Trisport Recup Shake Choco | 1,5 kg

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 41,00

Jouw prijs: € 32,80

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Milkshake die de glycogeenvoorraden aanvult en de spieropbouw bevordert. *

Details

Eigenschappen

Recup Shake is een smakelijke milkshake die snel de glycogeenvoorraden aanvult en spieropbouw bevordert na de training en wedstrijd.

 • Optimale combinatie van hoogwaardig weiproteïnenisolaat en koolhydraten.
 • Bevat veel BCAA's en glutamine.

Samenstelling

Koolhydraten

Koolhydraten zijn uiterst belangrijk voor goede sportprestaties. Het zijn namelijk zeer belangrijke energiebronnen voor de skeletspieren tijdens langdurige en/of intensieve trainingen zoals bij duursporten of intensieve intermitterende sporten zoals bij voetbal.

 • Na een wedstrijd, een intensieve training of een langeduurtraining zijn de koolhydraten, in de spieren voorkomend onder de vorm van spiersuiker of glycogeen, uitgeput.
 • Om een volgende wedstrijd of training in optimale omstandigheden te kunnen aanvatten, moeten de glycogeenvoorraden zo snel mogelijk terug hersteld worden.
 • Snel herstel van het spierglycogeen.

Direct na stopzetting van de inspanning bevinden de spieren zich in een ideale situatie om snel glycogeen op te bouwen. Dit komt door een verhoogde insulinegevoeligheid, een verhoogde glycogeensynthetase activiteit en een verhoogd transport van glucose vanuit de bloedbaan naar de spiercel via het GLUT-4-eiwit in de spiercelmembraan.

 • Door deze ideale metabole situatie verloopt de glycogeenresynthese tot ongeveer twee uur na inspanning het snelst. Hier moet een sporter slim gebruik van maken, door na de wedstrijd of training zo snel mogelijk voldoende koolhydraten in te nemen.

Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat bekomen wordt door onmiddellijk na de inspanning 1,2 gram koolhydraten per kg lichaamsgewicht in te nemen, en dit na 2, 4 en 6 uur na de inspanning te herhalen.

 • Uiteindelijk moet de sporter trachten 8 à 10 gram koolhydraten per 24 uur in te nemen.
 • De eerste twee innames gebeuren bij voorkeur in vloeibare vorm omdat zo de opname van koolhydraten, eiwitten en water het snelst gebeurt.

Uit recente studies blijkt dat, wanneer aan een koolhydraatmengsel eiwitpeptiden en aminozuren (leucine en fenylalanine) toegevoegd worden, het herstel sneller gaat. Door na de inspanning een koolhydraat-eiwitmengsel te gebruiken zijn er kleinere hoeveelheden koolhydraten per uur nodig om toch een optimaal herstel te verkrijgen (+/- 0,8 à 1 gram KH per kg lichaamsgewicht).

 • Snel spierherstel na de wedstrijd of training.
 • Een bijkomend voordeel van de toevoeging van eiwitten is dat het spierherstel en de spieropbouw na de wedstrijd of training versneld wordt. Recup Shake is zo’n mengeling van koolhydraten en eiwitpeptiden.

Nutritionele analyse (per 100 g)

Energie in kcal 386
Energie in kJ 1640,5
Koolhydraten 78,5
Eiwitten 18
Vetten 1

Gebruiksaanwijzing

 • 1 portie binnen 30 minuten na de training of wedstrijd.

Ingrediënten

Maltodextrine 41,29 g
Weiproteïneisolaat (hydrolysaat)     17,40 g
Dextrose 15,48 g
Fructose 15,48 g
Cacaopoeder 8 g
Chocoladearoma 0,8 g
Guargom 1,5 g
Thiamine HCl 0,21 mg
Riboflavine 0,24 mg
Nicotinamide 2,7 mg
Pyridoxine HCl 0,3 mg
Cobalamine 0,15 µg

Extra informatie

Trisport
Bekijk alle producten van Trisport
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren