Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Tyrothricine Lidocaïne Citroen | 48 tabletten

Tyrothricine Lidocaïne Citroen | 48 tabletten

* Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met uw huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 5,90

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Zuigtabletten voor de behandeling van aandoeningen van de mond en de keelholte. *

Details

Eigenschappen

Dit geneesmiddel voor aandoeningen van de mond en de keelholte (farynx) vormt een combinatie van een antibioticum (tyrothricine) en een lokaal verdovingsmiddel (lidocaïne). Het is aangewezen bij de ondersteunende of lokale behandeling van pijn en aandoeningen van de mond en de achterkeel, zoals keelpijn, slikmoeilijkheden, ontsteking van het tandvlees, van de keelholte (farynx), enzovoorts.

Gebruiksaanwijzing

  • Een tablet langzaam in de mond laten smelten zonder kauwen.
  • De aanbevolen dosering is: Volwassenen: 8 tot 10 tabletten per dag,1 tablet om de 1 tot 2 uur, naargelang de intensiteit van de symptomen.

Ingrediënten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: tyrothricine 1 mg en lidocaïne hydrochloride 2 mg. De andere stoffen in dit middel zijn: ascorbinezuur EC, magnesiumstearaat, citroenzuur watervrij,
mandarijnvlugolie, sinaasappelvlugolie en alveosaccharose met maltodextrine.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden
Melisana
Bekijk alle producten van Melisana