Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Raylex Stop Nagelbijten | 3,5 ml

Raylex Stop Nagelbijten | 3,5 ml

 • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 18,85

Jouw prijs: € 16,97

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, maandag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Pen die je helpt om sneller te stoppen met nagelbijten. *

Details

Eigenschappen

We winden er geen doekjes om. Als je het nagelbijten wil afleren, gaat dat het beste met een tik op de vingers ... of in dit geval met "een lik op de vingers". Raylex® heeft de bittere smaak van de schil van pompelmoes. Raylex® bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld: perfect om nagelbijten af te leren dus. Raylex® is echter ontwikkeld om een aanvaardbare hoeveelheid bittere smaak af te geven en is dan ook vaak minder vies dan andere antinagelbijtproducten. Maar de pompelmoessmaak dringt wel in de nagel en ligt er niet op als lak. Dat zorgt ervoor dat de bitterheid minder wordt doorgegeven aan wat je aanraakt, zoals bijvoorbeeld boterhammen. Je hoeft Raylex® ook niet op de volledige nagel aan te brengen. Enkel waar je bijt: de rand van je nagelen/of zijkant. Om het herstel van je nagels te stimuleren bevat Raylex® ook de stof biotine, beter bekend als vitamine H of vitamine B8. Die vitamine bevordert de groei van je nagels. Zo stop je niet alleen met nagelbijten, maar heb je ook sneller terug mooie, lange nagels.

 • Raylex® is niet glanzend en is dus zowel voor hem als haar.
 • Raylex® mag gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Raylex® mag ook gebruikt worden om duimzuigen af te leren (vanaf 3 jaar). Aan te brengen zoals voor nagelbijten (op de rand van de nagel).

Gebruiksaanwijzing

Raylex® laat toe om de bittere substantie heel nauwkeurig te doseren. Breng het product aan op de rand van je nagel en niet op je volledige nagel. Eventueel kan je het ook aan de zijkant van je nagel aanbrengen als je daar vaak bijt. Raylex® aanbrengen kan je doen met de platte zijde of met de punt van de pen. Raylex® is onzichtbaar. Ook al zie je de substantie niet, je mag er zeker van zijn dat je nagel doordrongen is. De substantie is in enkele seconden droog. Aanbrengen van Raylex® mag je zo vaak doen als je zelf nodig vindt. Wij raden aan om het 1 keer 's ochtends te doen en 1 keer 's avonds en liefst zo trouw mogelijk. Plan daarom best een vast moment om Raylex® aan te brengen.

Aanbevelingen

 • Uitwendig gebruik.
 • Gebruik Raylex® minstens gedurende 18 dagen.
 • De behandeling mag zo vaak als nodig herhaald worden.
 • Het gebruik van dit product door kinderen jonger dan 12 jaar dient te gebeuren onder toezicht van een volwassene.
 • Indien het product per ongeluk in de ogen terechtkomt, spoelen met proper water.
 • In uitzonderlijke gevallen kan irritatieoptreden: roodheid, jeuk of een allergische reactie. Stop dan het gebruik van Raylex®. Raadpleeg een arts indien de irritatie aanhoudt.
 • Over het gebruik van Raylex® bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, zijn geen gegevens beschikbaar. We raden aan het product niet te gebruiken.
 • Als je de instructies voor gebruik goed naleeft en combineert met de gratis te downloaden app voor je smartphone, zal je kans op definitief stoppen het grootst zijn.
 • Raylex® kan niet verwijderd worden. De bittere smaak neemt af met de tijd en is na ongeveer 24 uur verdwenen. Heb je toch gebeten op je nagels en wil je de bittere smaak van Raylex® zo snel mogelijk uit je mond laten verdwijnen, kauw dan een aantal minuten op een kauwgom.
 • Bewaren op kamertemperatuur.

Ingrediënten

Isopropyl alcohol, ethyl lactate, denatonium benzoate, dimethylisosorbide, eucalyptol, acrylates/ammonium methacrylate copolymer, citrus grandis fruit extract, biotin, limonene, citral, linalool.

Extra informatie

Video Bekijk video
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren