Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Miradent Plaque Check | 1 stuk

Miradent Plaque Check | 1 stuk

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 6,11

Jouw prijs: € 5,50

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Plakverklikkende tabletten en mondspiegel om tandplak eenvoudig op te sporen. *

Details

Eigenschappen

Plakverklikkende tabletten en mondspiegel om tandplak eenvoudig op te sporen.

Plakverklikkende tabletten

De Miradent plakverklikkers zijn in tandartspraktijken al jaren een succes: met deze tabletten wordt tandplak duidelijk zichtbaar gemaakt. Oudere plakresten kleuren blauw, nieuwe roze. Doe de plaktest door een hele (bij kinderen eventueel een halve) tablet op de tong te leggen, kapot te bijten en met wat speeksel over de hele mond te verdelen. Daarna uitspugen en je ziet het resultaat. De gekleurde tanden en kiezen kunnen met gewoon poetsen weer worden schoongemaakt.

Mondspiegel

Voor professionele gebitsverzorging is een mondspiegel onmisbaar. Net zoals de tandarts niet zonder mondspiegel kan bij het stellen van een diagnose, kan thuis ook alleen met een mondspiegel de hele mondholte worden bekeken. Alleen wie weet waar de problemen zitten, kan ze ook effectief te lijf gaan. De mondspiegel van Miradent heeft een ergonomische handgreep. Het spiegeltje is gebogen, maar heel vlak en laat ieder detail van de mondholte zien.

Extra informatie

Miradent
Bekijk alle producten van Miradent
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren