Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Gum Proxabrush Trav-Ler 1,1 mm | 4 stuks

Gum Proxabrush Trav-Ler 1,1 mm | 4 stuks

  • medipim

* Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 3,95

Jouw prijs: € 3,56

Jouw voordeel: 10% (€ 0,39)

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Handig interdentaal borsteltje om tussen de tanden te poetsen. *

Details

Eigenschappen

De GUM Proxabrush Trav-ler® is een interdentale borstel om tandplak tussen de tanden, die door poetsen alleen gemist wordt, te verwijderen. Hij is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. Het borsteltje is een doeltreffend alternatief voor flosdraad en ideaal om tussen de tanden, rond kronen, bruggen, tandimplantaten en orthodontische hulpmiddelen te poetsen.

  • De borstelharen zijn gecoat met een antibacteriële laag op het spits borstelhoofd kan gemakkelijk 90 graden gekanteld worden om de moeilijk bereikbare plaatsen achteraan in de mond te poetsen.
  • Het luchtdoorlatende beschermkapje heeft een dubbele functie: het beschermt het borsteltje en verlengt het handvat voor meer comfort en een beter bereik achter in de mond.

Extra informatie

Gum
Bekijk alle producten van Gum
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren