Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Vibtil | 40 tabletten

Vibtil | 40 tabletten

  • medipim
  • medipim
*Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan je arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met je huisarts indien er bijwerkingen optreden.

Prijs

Jouw prijs: € 6,32

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, donderdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Plantaardig geneesmiddel dat de galsecretie bevordert. *

Details

Eigenschappen

Geneesmiddel op basis van planten dat wordt gebruikt om de galsecretie te bevorderen, nadat een ernstige ziekte is uitgesloten.

Gebruiksaanwijzing

  • Volwassenen: In geval van een acute episode mag u hoogstens 6 tot 8 tabletten in één keer innemen vanaf het begin van de episode. Als onderhoudsbehandeling neemt u 1 of 2 tabletten, 3 maal per dag (d.w.z. ‘s ochtends, ’s middags en ’s avonds).
  • Slik de tabletten, zonder ze te kauwen, in met een beetje water (1/4 glas), bij voorkeur aan het begin van de maaltijden.

Ingrediënten

De werkzame stof is nebulisaat van spinthout van linde (Tilia sylvestris L.). Elke tablet bevat 250 mg werkzame stof. Nebulisaat van lindespinthout wordt gemaakt van een afkooksel van lindespinthout dat door
middel van waterige extracties wordt verkregen. De concentratiefactor van het extract is 10/1. Andere bestanddelen zijn: Kern van de tablet: calciumcarbonaat (zwaar), tarwezetmeel, magnesiumstearaat, calciumalginaat. Omhulsel: colofonium, talk, sacharose, gelatine, titaandioxide (E 171), witte was, carnaubawas.

Extra informatie

Max. aantal 3 verpakkingen
Bijsluiter Klik hier om de bijsluiter te downloaden