Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Vliwasorb Super Absorberende Verbanden 10 cm x 20 cm | 10 stuks

Vliwasorb Super Absorberende Verbanden 10 cm x 20 cm | 10 stuks

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Prijs

Adviesprijs: € 31,26

Jouw prijs: € 28,13

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Superabsorberend wondverband. *

Details

Eigenschappen

Vliwasorb® dankt zijn hoge absorptiecapaciteit aan de superabsorberende deeltjes in de absorberende kern die het wondexsudaat krachtig binden. Superabsorbers zijn stoffen die een veelvoud van hun eigen gewicht aan vloeistoffen kunnen absorberen, bv. twintig keer hun gewicht aan bloed. Als het wondexsudaat eenmaal is gebonden dan komt het nauwelijks meer vrij, zelfs niet onder mechanische druk. Daarom is Vliwasorb® ook uitstekend geschikt voor gebruik onder compressieverbanden.

  • De elastische, huidvriendelijke wondcontactlaag voorkomt dat het verband verkleeft met de wond. Daarom kan het verband ijnloos worden verwisseld zonder de huid verder te beschadigen
  • De blauwe beschermlaag voorkomt dat het wondexsudaat in kleding of beddengoed terechtkomt.
  • De platte vorm en hoge flexibiliteit van Vliwasorb® garanderen een goede aansluiting, ook op moeilijk te verbinden lichaamsdelen onder compressieverbanden. Hierdoor ontstaat een hoog draagcomfort.

Over de werking

Sterk exsuderende wonden brengen aanzienlijke kosten met zich mee omdat het verband vaak moet worden verwisseld, wat veel tijd en materiaal kost. Vliwasorb® maakt een zeer voordelige behandeling van deze wonden mogelijk, omdat het aantal verbandwissels dankzij de hoge absorptiecapaciteit tot een minimum beperkt blijft.

Extra informatie

Lohmann & Rauscher
Bekijk alle producten van Lohmann & Rauscher
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren