Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Arkocaps Guarana | 150 capsules

Arkocaps Guarana | 150 capsules

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 33,30

Jouw prijs: € 24,98

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, woensdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het bevorderen van de vetverbranding. *

Details

Eigenschappen

Arkocaps® Guarana is een voedingssupplement speciaal geformuleerd om de vetverbranding te bevorderen en de afslankingsdoelstelling te helpen bereiken. Steunend op hun expertise in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma de Arkocapsules® Guarana speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule, op basis van ARKOTOTUM® Intégral, waardoor 100% van de werkzame bestanddelen van de plant behouden blijven terwijl ook de kwaliteit en de integriteit bewaard blijven.

Actieve bestanddelen

Guarana (Paullinia cupana) is afkomstig uit het Amazonegebied en is een klimplant met een gekartelde stengel en zeer grote bladeren. Guarana wordt traditioneel gebruikt door de Guarani-indianen en is gekend voor zijn stimulerende en versterkende eigenschappen. De zaden van guarana worden in de fytotherapie gebruikt, want ze bevorderen de vetverbranding en helpen een afslankingsobjectief te bereiken. Ze helpen ook om "waakzaam" te blijven bij een afname van de tonus.

Gebruiksaanwijzing

2 capsules 's morgens en 2 's middags in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Aanbevelingen

  • Bestemd voor volwassenen.
  • Bevat cafeïne, niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven (cafeïnegehalte: 55 mg per dag).
  • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
  • Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
  • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Donker, droog en koel bewaren.

Ingrediënten

Poeder van guaranazaad (Paullinia cupana) (voor 3 capsules: 1335 mg), omhulsel van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Extra informatie

Productlijn Arkocaps
Vorm | Textuur Capsules
Arkopharma
Bekijk alle producten van Arkopharma
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren