Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Dr Ernst Slim Tabs | 56 tabletten

Dr Ernst Slim Tabs | 56 tabletten

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 24,90

Jouw prijs: € 22,41

Beschikbaarheid

Bestel voor 16:00 uur, vrijdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement op basis van heermoes en groene koffie dat bijdraagt tot het afslanken. *

Details

Eigenschappen

Voedingssupplement op basis van heermoes en groene koffie dat bijdraagt tot het afslanken.

Actieve bestanddelen

  • 200 mg droogextract van heermoes (Equisetum arvense): de oorsprong van heermoes gaat terug tot in de prehistorie. Net zoals varenplanten en mos draagt heermoes geen bloemen of vruchten. De plant lijkt op een kleine dennenboom en groeit in alle werelddelen, op dorre en zandige grond. Heermoes heeft als eigenschap dat het de mineralen uit de grond concentreert in haar weefsels: vooral silicium, maar ook calcium, kalium en magnesium. Dat hoge mineraalgehalte verklaart de afwaterende eigenschappen: het helpt ons organisme overtollig water te elimineren. Dankzij die eigenschap heeft heermoes, in combinatie met dieetmaatregelen, een afslankend effect.
  • 200 mg droogextract van groene koffie (Coffea canephora) (Svetol®): Svetol® is een extract van groene koffie met een laag cafeïnegehalte. Groene koffie is de niet-gebrande koffieboon. Net zoals groene thee is groene koffie rijk aan polyfenolen, hoofdzakelijk chlorogeenzuur en cafeïnezuur, twee krachtige antioxidanten. Een dagelijkse dosis van 400 mg groene koffie (Svetol®) komt overeen met 3 tot 6 tassen koffie, maar zonder cafeïne.

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen: 2 tabletten, tijdens het ontbijt.

Extra informatie

Dr Ernst
Bekijk alle producten van Dr Ernst
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren