Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

ArmoLipid Plus | 60 tabletten

ArmoLipid Plus | 60 tabletten

  • medipim
*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 39,20

Jouw prijs: € 35,28

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het onder controle houden van het cholesterolgehalte en tot een vermindering van de triglyceriden. *

Details

Eigenschappen

Armolipid® PLUS is een natuurlijk voedingssupplement met berberine, roderijsgist, polycosanolen (een mengeling van natuurlijke vetalcoholen), foliumzuur, co-enzym Q10 (een bestanddeel van de lichaamscellen) en astaxanthine (rozerood pigment dat zich onder meer in microalgen bevindt). De gecombineerde werking van de natuurlijke ingrediënten draagt bij tot het beter onder controle houden van het cholesterolgehalte en een vermindering van de triglyceriden.

Actieve bestanddelen

In de unieke en gebrevetteerde samenstelling is berberine een element met tal van goede eigenschappen. De natuurlijke substantie geëxtraheerd uit de schors van Berberis aristata, een inheemse struik van de Himalaya en Nepal verhoogt de gevoeligheid voor insuline, draagt bij tot de vermindering van slechte cholesterol en van triglyceriden, een andere vetsoort, en bezit een antimicrobiële werking.

Gebruiksaanwijzing

De aanbevolen hoeveelheid is een tablet per dag, in te nemen met wat water.

Aanbevelingen

  • Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met hypolipidemische geneesmiddelen (geneesmiddel dat het vetgehalte in het bloed doet dalen).
  • Buiten het bereik houden van jonge kinderen jonger.
  • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
  • Vraag je arts om raad betreffende het gebruik van het medicijn.
  • Onderzoek naar het veiligheidsprofiel heeft aangetoond dat bij het gebruik van Armolipid® Plus dyspepsie (spijsverteringsproblemen) en myalgie (spierpijn) kunnen voorkomen, in het bijzonder bij mensen die intolerant zijn aan statines.
  • Voedingssupplementen kunnen een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Extra informatie

Meda
Bekijk alle producten van Meda
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren