Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

Artechol In | 90 capsules

Artechol In | 90 capsules

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

Prijs

Adviesprijs: € 41,70

Jouw prijs: € 32,94

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot een goed cholesterolgehalte, de normale werking van het hart en de instandhouding van de normale leverfunctie. *

Details

Eigenschappen

ARTECHOL In is een unieke en innovatieve combinatie van rodegistrijst, de gepatenteerde bacterie Lactobacillus rhamnosus Lipo671®, choline en thiamine. ARTECHOL In draagt bij tot:

  • Het behoud van een normale cholesterolemie.
  • De instandhouding van een normale leverfunctie.
  • Een normaal vetmetabolisme.
  • De normale homocysteïnestofwisseling.
  • Een normale hartfunctie.

Actieve bestanddelen

ARTECHOL In is gestandaardiseerd op 3%, wat betekent dat elke capsule ARTECHOL In exact 10 mg monacoline K bevat (dosis in overeenstemming met de Europese referentiewaarden). ARTECHOL In bevat monacoline K dat hoofdzakelijk aanwezig is in zijn zuurvorm (90%) en in geringere hoeveelheid in zijn lactonvorm (10%). De aanwezigheid van een hoger gehalte aan de zuurvorm garandeert een betere tolerantie door de patiënt (minder bijwerkingen).

Gebruiksaanwijzing

1 capsule 's avonds voor het slapengaan.

Aanbevelingen

  • ARTECHOL In mag zonder onderbreking, heel het jaar door worden gebruikt.
  • Geen rijstpoeder gefermenteerd met rode gist samen met pompelmoessap innemen.
  • Uit voorzorg wordt met rode gist gefermenteerd rijstpoeder afgeraden tijdens de zwangerschap of borstvoeding, bij kinderen en adolescenten.
  • Raadpleeg je arts of apotheker als je ouder bent dan 70 jaar, bij gelijktijdig gebruik van een geneesmiddel tegen cholesterol, als je intolerant bent voor statines of als je last hebt van lever-, nier- of spierproblemen.

Ingrediënten

Met rode gist gefermenteerd rijstpoeder 333,4 mg (gestandaardiseerd op 3,0% monacoline K = 10 mg/capsule), cholinebitartraat 210 mg, Lactobacillus rhamnosus Lipo671® 10 mg, FructoOligoSaccharide 5 mg, thiaminechloorhydraat 1,5 mg (100% ADH); stabilisator: magnesiumstearaat; vulstof: maltodextrine; antioxidant: ascorbinezuur; capsule: E129, E171, gelatine.

Extra informatie

Astel Medica
Bekijk alle producten van Astel Medica
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren