Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

VistaSterol | 60 tabletten

VistaSterol | 60 tabletten

*Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

*Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Prijs

Adviesprijs: € 19,95

Jouw prijs: € 16,56

Beschikbaarheid

Bestel voor 18:00 uur, dinsdag in huis.

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement op basis van plantensterolen dat bijdraagt tot een gezonde cholesterolspiegel. *

Details

Eigenschappen

Plantensterolen, ook fytosterolen genoemd, zijn stoffen die natuurlijk aanwezig zijn in groente en fruit, maar in zeer kleine hoeveelheden. Hun chemische structuur lijkt op de structuur van cholesterol, zonder dat ze de negatieve eigenschappen van cholesterol bezitten. Wanneer er voldoende plantensterolen ingenomen worden, komen ze tijdens het verteringsproces in competitie met de cholesterol aanwezig in de voeding. Daardoor wordt er minder cholesterol opgenomen in de bloedbaan. Het positieve gevolg daarvan is een verlaging van de cholesterolspiegels in het bloed. Een hoog cholesterolgehalte in het bloed is een risicofactor op ontwikkeling van hart- en vaatziekten. VistaSterol wordt zeer goed verdragen omdat zijn werking enkel t.h.v. de darm plaatsvindt en niet in de bloedbaan.

 • Voedingssupplement op basis van zuivere plantensterolen.
 • 1 tablet VistaSterol bevat 0,8 g zuivere plantensterolen.
 • Veilig en uitstekend verdragen.
 • Bevat geen suiker, geen zoetstof, geen zout, geen gluten, geen lactose, noch producten afkomstig uit genetische manipulaties.
 • Bevat geen producten van dierlijke oorsprong en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruiksaanwijzing

VistaSterol moet ingenomen worden vóór de voornaamste maaltijd. De 2 tabletten mogen op hetzelfde moment ingenomen worden.

 • 2 tabletten per dag om de bloedcholesterol te verlagen.
 • 1 tablet per dag draagt bij tot het behoud van gezonde cholesterolwaarden.

Aanbevelingen

 • De cholesteroldaling is reeds merkbaar na ongeveer 3 weken. Wanneer de cholesterolspiegels weer optimaal worden, kan men overschakelen naar 1 tablet per dag, steeds voor de voornaamste maaltijd.
 • Het is aan te raden VistaSterol in te nemen over een langere termijn om de positieve resultaten te bestendigen.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten

Plantensterolen (0,8 g/tablet; 70 g/100 g); vulstoffen: cellulose; verdikkingsmiddelen: polyvinylpolypyrrolidon, aardappelzetmeel, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, cellulose; glansmiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, stearinezuur; bevochtigingsmiddel: vernet carboxymethylcellulose; antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat; talk; kleurstof: titaandioxide.

Extra informatie

Vista
Bekijk alle producten van Vista
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren