Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

PreserVision 3 | 180 capsules

PreserVision 3 | 180 capsules

Alle productomschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Het gebruik van de producten aangeboden op deze website is strikt op eigen risico en de werking ervan is afhankelijk van persoonlijke en specifieke omstandigheden. Wij raden aan om altijd aandachtig de bijsluiter en/of verpakking te lezen voor gebruik van een product en in geval van twijfel contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Eventuele claims die gemaakt worden, zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie voor toekomstig gebruik. PharmaMarket kan niet aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke bijwerkingen of niet-behaalde resultaten.

Prijs

Adviesprijs: € 81,66

Jouw prijs: € 73,49

Jouw voordeel: 10% (€ 8,17)

Beschikbaarheid

Interne voorraad
Op werkdagen voor 18u00 besteld, de volgende dag in huis

Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Neem dan zeker contact op met je online apotheker.

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het behoud van een normaal zicht. *

Details

Eigenschappen

PreserVision 3 is een voedingssupplement voor het behoud van een goede oogfunctie dat de drie belangrijkste soorten bestanddelen samenbrengt: antioxidanten (vitamines C en E, zink), omega 3 en carotenoïden (luteïne et zeaxanthine).

Actieve bestanddelen

DHA en zink dragen bij tot het behoud van een normaal zicht.

Nutritionele analyse

  Voor 2 capsules/dag
Visolie:
Omega 3-vetzuren
DHA
1015 mg
600 mg
360 mg
Vitamine E 30 mg ET (equivalent tocoferol)
Vitamine C 180 mg
Zink 15 mg
Luteïne 10 mg
Zeaxanthine 2 mg

Gebruiksaanwijzing

  • 2 capsules per dag.
  • Dagelijks voor een continue suppletie en idealiter in het midden van de maaltijd voor een eenvoudigere opname, niet gelijktijdig met warme dranken.
  • Innemen met een groot glas koud water.

Aanbevelingen

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • Donker en droog bewaren en bij minder dan 25°C.

Ingrediënten

Visolie, rijk aan omega 3 (DHA), visgelatine, ascorbinezuur (vitamine C), coating: glycerol (E422), suspensie van luteïne 20% afkomstig van de bloemen van Afrikaantjes (Tagetes erecta) in saffloerolie, d,l-alphatocoferolacetaat (vitamine E-acetaat), verdikkingsmiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren (E471), zinksulfaat, verdikkingsmiddel: siliciumdioxide (E551) (nano), suspensie van zeaxanthine 14% afkomstig van de bloemen van Afrikaantjes (Tagetes erecta) in saffloerolie, kleurstoffen: ijzeroxides (E172).

Extra informatie

Bausch+Lomb
Bekijk alle producten van Bausch+Lomb
 
 
 

Schrijf je eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Klik hier om in te loggen of te registreren

PharmaMarket